O agenciji

ideje

AgitPROP je marketing, PR i internet agencija nastala 1993. u Beogradu, na ideji da su kreativnost, originalnost, duhovitost i provokativnost bitni sastojci dobrog nastupa na tržištu i u javnosti. Agencija pruža kompletan servis klijentima - od ideje do realizacije, u tri oblasti integrisanih komunikacija:

Specijalnosti Agencije su KREATIVNI KONCEPTIKREIRANJE SADRŽAJA i KREATIVNI KONSALTING, što bi se na engleskom reklo 3CC: Creative Concept + Content Creation + Creative Consulting.

Agencija je organizovana tako da zavisno od projektnog zadatka, budžeta i zahteva klijenata, formira namensku ekipu odabranih profesionalaca. Taj pristup nam donosi maksimalnu fleksibilnost i efikasnost, stalno sveže IDEJE KOJE VREDE... (kako tvrdi naš slogan), kao i razumne cene usluga. To je ujedno i "tajna" našeg opstanka na, blago rečeno, "specifičnom" srpskom tržištu, kao male, nezavisne, kreativne agencije, već više od 20 godina, a rezultat je:

Sarađujemo sa ekspertima iz svih oblasti savremenih komunikacija i novih tehnologija potrebnih za realizaciju i najzahtevnijih i najsloženijih marketinških, PR ili internet projekata. Naši dugogodišnji partneri i prijatelјi su uglavnom i sami preduzetnici ili vlasnici firmi, tako da zajedno činimo kreativnu mrežu u kojoj svako od nas, po potrebi, bude angažovan kao gostujući kreativac na projektima partnerske firme. Vlasnik i kreativni direktor agencije AgitPROP je Lazar Bošković.

Kada bismo želeli da budemo neozbiljni, mogli bismo da tvrdimo da smo deo svetskog lanca agencija, jer agencije sa nazivom AGITPROP postoje i u Velikoj Britaniji, SAD-u, Bugarskoj i ko zna gde još... Mi smo mala, nezavisna, efikasna domaća agencija, a sa stranim imenjacima zajednički nam je, izgleda, originalan pristup kreativnim poslovima.